Verdienmodellen: disclaimer

Op MuscleMeister doe ik mijn best mijn kennis en ervaringen zo transparant mogelijk met je te delen. Zo hoop ik je te helpen bij een vraag, probleem of bij het kiezen van een nieuw fitness gerelateerd product of supplement.

Daarvoor test ik voortdurend nieuwe producten, schrijf ik reviews, update ik artikelen en blijf ik nieuwe manieren ontdekken om alle lezers zo goed mogelijk te kunnen helpen en informeren.

Omdat ik daar zelf veel waarde aan hecht ben ik ook graag eerlijk over de verdienmodellen van MuscleMeister. Ik deel graag iets met je over hoe het er op dat vlak achter de ‘schermen’ aan toe gaat en of dit invloed op jou als lezer heeft.

Deze disclaimer legt niets uit over het gebruik van cookies en hoe MuscleMeister met persoonsgegevens omgaat. Daarvoor raadpleeg je de privacyverklaring.

Met sommige artikelen op MuscleMeister verdien ik geld. Daarmee betaal ik onder andere de onkosten van MuscleMeister die er ongeveer zo uit zien:

  • Jaarlijkse kosten voor de domeinnaam en hosting (ik maak met veel plezier gebruik van Cloud86 als hosting provider)
  • Maandelijkse kosten voor software: bijvoorbeeld SEranking voor zoekwoorden onderzoek en een digitale dienst voor mijn administratie
  • Investeringen in de website zelf: zo werk ik samen met externe personen en bedrijven om de kwaliteit van de website te kunnen blijven verbeteren

MuscleMeister maakt op dit moment gebruik van 1 verdienmodel:

  1. Inkomsten uit affiliate links

Hoe de affiliate samenwerkingen werken

Affiliate links zijn links naar webhops in artikelen. Dit is net als ieder ander linkje waarmee je op een website of webshop terecht komt. Het enige dat anders is, is dat deze link aan de webshop laat weten dat je via MuscleMeister bij hen terecht bent gekomen.

Op het moment dat bij die partner iets koopt ontvang ik daar een commissie over. Deze commissie heeft geen invloed op het bedrag van het product.

Ik ontvang regelmatig verzoeken om producten van fabrikanten te reviewen. Soms ontvang ik een product gratis om hier een review over te schrijven. Met deze bedrijven spreek ik duidelijk af dat de review objectief blijft. Als ik deze niet kan beoordelen en schrijven zoals ik dat wil gaat de samenwerking niet door.

Heb je hier vragen over?

Mocht je hier vragen over hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Daarvoor kun je onderstaand contactformulier gebruiken of direct een e-mailbericht naar jordy [apenstaart] musclemeister [punt] nl sturen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.