Breaking Limits Hoelahoep Review: Kopen of ophoepelen?

22 Minuten leestijd

Fitness hoelahoepen zijn geen kinderspeelgoed maar een serieuze en effectieve tool in je fitness arsenaal voor meer uithoudingsvermogen, conditie, spiermassa en vooral sterkere buikspieren. Ga je een fitness hoelahoep kopen dan stuit je al snel op de hoelahoep van het Nederlandse Breaking Limits. Hoe goed die is lees je hier in mijn Breaking Limits Hoelahoep review.

Logo van het Nederlandse fitness merk Breaking Limits
Man die hoelahoept met een tractorband
Breek Limieten

De hoelahoep van Breaking Limits heb ik nu zo’n 6 weken in gebruik. De hoepel heb ik 3 tot 4 x per week ingezet voor een volledige hoelahoep trainingssessie die ik naast mijn gewone sportschema heb uitgevoerd. Ik ga hieronder uitgebreid in op de gebruikte materialen, bouwkwaliteit, comfort, prijs en alle plus- en minpunten die ik heb ontdekt.

Geen tijd om de hele review te checken? Je kunt hier mijn Breaking Limits Hoelahoep review conclusie bekijken.

Wie is Breaking Limits?

Ben je wel eens in een Nederlandse gym zoals de welbekende Basic-Fit te vinden? Dan is de kans (heul) groot dat je iemand gear van Breaking Limits hebt zien gebruiken. De producten die het bedrijf aanbied lopen ver uiteen van deadlift lifting straps tot waterflessen en (verrassing) fitness hoelahoepen.

Foto van Breaking Limits oprichter Sander Risseeuw op de cover van Mens Health Magazine
Oprichter Sander Risseeuw op de cover van Mens Health NL

Het merk is een bekende gevestigde naam in de fitness wereld. Dat is bijzonder te noemen voor een merk dat nog zo jong is. Oprichter Sander Risseeuw startte zijn onderneming namelijk in het najaar van 2020.

In 2021 is Breaking Limits naast België en Nederland gestart met het verkopen van producten aan onze oosterburen in Duitsland.

Het oprichten van Breaking Limits

Sander kwam op het idee om een eigen bedrijf en merk te startten tijdens een lange revalidatieperiode. Op de over ons pagina van de Breaking Limits website vertelt Sander hoe hij in 2017 rijdend op zijn scooter in botsing kwam met een auto.

Online artikel uit 2017 van het Algemeen Dagblad over een scooter ongeluk in Blijdorp
Het ongeluk van Sander in het Algemeen Dagblad

Een dubbele beenbreuk zorgde ervoor dat hij zijn passie en uitlaatklep deels verloor: namelijk sport. Die periode en die uitdaging heeft hij zo te lezen omgezet in iets positiefs: zijn bedrijf Breaking Limits.

Breaking Limits Review: zijn ze betrouwbaar?

Wanneer ik tijdens het online shoppen niet zeker weet of het bedrijf te vertrouwen is begin ik simpelweg met het checken van de over ons pagina (die informatie vind je hierboven). Mocht je vanuit die informatie alsnog twijfelen, dan kun je er voor kiezen de openbare gegevens bij de Kamer van Koophandel te raadplegen.

Schermafbeelding van de 'Over ons' pagina op de website van Breaking Limits
De ‘over ons‘ pagina op de website van Breaking Limits

Een organisatie die niets te verbergen heeft zal vrijwel al zijn bedrijfsgegevens op haar eigen website vermelden. Dan hebben we het bijvoorbeeld over:

 • Kamer van Koophandel nummer
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Adresgegevens hoofdvestiging
 • Namen teamleden

Er is geen twijfel over mogelijk dat Sander Risseeuw de eigenaar van Breaking Limits is :-). Verder gegevens zijn gewoon in te zien bij de Kamer van Koophandel, want het bedrijf zit niet ‘verstopt’ onder een andere BV of holding:

Kamer van Koophandel gegevens

Zoals ik eerder aanhaalde zal een betrouwbaar bedrijf dat trots is op haar eigen producten zich niet verschuilen achter een holding of onder een andere B.V. . De gegevens van Sander’s onderneming zijn dan ook gewoon online in te zien.

De openbare Kamer van Koophandel gegevens van het bedrijf Breaking Limits
Openbare Kamer van Koophandel gegevens van Breaking Limits

De (hoofd)vestiging van Breaking Limits bevind zich zoals je kunt zien in Rotterdam. Op dit moment staat Breaking Limits ingeschreven als eenmanszaak. Gezien de groei en populariteit van het merk verwacht ik dat dit in de nabije toekomst zal gaan veranderen.

Nog waardevoller dan je onderbuikgevoel en bovenstaande informatie zijn recensies (reviews) van mensen die eerder iets bij Breaking Limits hebben gekocht.

Breaking Limits internet recensies

Omdat je vooral niet alleen mij op mijn blauwe ogen moet geloven is het altijd slim om beoordelingen van een bedrijf op meerdere online platformen te bekijken. Ik kan je alvast verklappen dat Breaking Limits op zo’n beetje alle review platformen ontzettend goed presteert.

Reviews van Breaking Limits op Google

Het zijn er op het moment van schrijven (mei 2023) nog niet heel veel, maar de 5 hele reviews die het bedrijf op Google (Maps) scoort zorgen voor een totaalscore van 5 uit 5. Knap werk.

Totaalscore van alle Google reviews van het bedrijf Breaking Limits
Totaalscore Breaking Limits Google reviews

Reviews van Breaking Limits op Trustpilot

De lijn van Google Maps beoordelingen trekt het bedrijf in grotere aantallen door op Trustpilot. Natuurlijk jagen bedrijven reviews op Trustpilot aan. Je zult na een bestelling al wel eens eerder gevraagd zijn een beoordeling te plaatsen.

Totaalscore van de Breaking Limits Trustpilot gebruikersreviews
Gemiddelde score (4.5/5.0) van Breaking Limits op Trustpilot

Wat goed is om te weten is dat de reviews op Trustpilot op echtheid gecontroleerd worden. Het is daarnaast voor een bedrijf niet mogelijk om de beoordelingen aan te passen. De gebruikersreviews op Trustpilot zijn dus een goede bron van informatie.

Reviews van Breaking Limits op Bol.com

Op de website van de webshop gigant Bol.com hoef je alleen maar ‘Breaking Limits’ in de zoekbalk in te voeren om overladen te worden met 5 van de 5 sterren onder vrijwel alle producten die het bedrijf daar aanbied.

Beoordeling van Breaking Limits door Bol.com gebruikers
Beoordelingen van Breaking Limits op Bol.com

Niet alleen onder de producten maar ook als organisatie ontvangt Breaking Limits beoordelingen op Bol.com. Klik je door dan kom je in bovenstaand overzicht terecht. Opvallend is dat gebruikers verplicht 1 minpunt op moeten geven. Daar staat vaak ‘geen’ of ‘niets’ vermeld.

Mijn ervaringen met het bedrijf

En dan voor mijn persoonlijke ervaringen met het bedrijf :-). Eigenlijk kan ik niet veel anders dan de vele positieve gebruikersreviews onderschrijven. Dit zijn wat mij betreft de pluspunten van Breaking Limits ten opzichte van de grotere nationale en internationale fitness merken:

 1. Erg goede service: met de klant meedenken, geen vraag is te gek
 2. Snelle levertijd (volgende dag geleverd)
 3. Geen verzendkosten (ongeacht bestelbedrag)
 4. Korte lijntjes en reactietijden omdat het een kleine organisatie is
 5. Hoogwaardig materiaalgebruik
 6. Goed doordachte producten die door fitness fanaten ontworpen zijn
 7. Eenvoudig retourneren en ruilen doordat producten vanuit Nederland verzonden worden

Ik geef er bij het aanschaffen van fitness producten de voorkeur aan om deze aan te schaffen bij jonge en (relatief) kleine Nederlandse bedrijven. Wat ik nog fijner vind zijn producten die ontworpen zijn door mensen die zelf actief zijn in de fitness wereld.

Zij weten net zoals jij en ik waar een product exact aan moet voldoen. Dat is een van de redenen waarom ik voor eerdere reviews samen heb gewerkt met bijvoorbeeld ZEUZ, de dames van Flowee en de mannen van Gouden Grip.

Mijn Breaking Limits Hoelahoep review

Ondanks dat ik geboren ben met een adamsappel zwier ik vol trots de Breaking Limits hoelahoep om mijn bijzonder stijve heupen heen. Ik moet daar wel eerlijk bij bekennen dat dat in mijn woonkamer is waar niemand het ziet. Op mijn vriendin na dan, die mijn gestuntel vooral erg grappig bleek te vinden.

Levering van de hoepel

Bezorging vanuit Breaking Limits was vlot en snel. Dezelfde dag een verzendbevestiging en de volgende middag in huis. Mijn pakket werd door de fijne heren van PostNL bezorgd.

Zo te lezen op de FAQ pagina van Breaking Limits werken ze ook samen met DHL. Laat ik je in deze review vooral niet lastigvallen met mijn gevoelens en gedachten over de bezorgkunsten van DHL : – ).

Hoelahoep van Breaking Limits in kartonnen doos
Unboxing!!11!!111!

Het bedrijf vermeld een bezorging binnen 1 werkdag wanneer je die dag je bestelling voor 23:30 geplaatst hebt. Dat betekent vrijwel altijd de volgende dag geleverd: lekker bezig. Ook mooi is dat Breaking Limits ongeacht bestelbedrag geen verzendkosten in rekening brengt. Dat zie je niet veel meer.

De hoelahoep en bijbehorende accessoires waren netjes en vooral stevig verpakt in een nietsverhullende kartonnen doos. Laten we die doos eens uit elkaar trekken.

Verpakking (unboxing!)

Open die doos! In je hoelahoep pakket van Breaking Limits zul je (verrassing) niet gigantisch veel schroeven, bouten en moeren aantreffen zoals dat bij het kopen van een airbike wel het geval is.

In je pakket moet je het volgende aantreffen:

 • 6 Losse hoelahoep delen
 • 6 Afdek dopjes om de hoelahoep delen te kunnen vullen
 • Blaadje met instructies
Inhoud van de doos van de Breaking limits hoelahoep
Inhoud van de doos

De samenstelling is verder niet heel exotisch en gewoon straight to the point. De delen zijn stevig in plastic verpakt en daardoor beschermd. Zodra je ze van de plastic jas hebt ontdaan kun je beginnen met het in elkaar zetten van de fitness hoelahoep. Daarover hieronder meer.

Montage

De fitness hoelahoep van Breaking Limits maakt gebruik van een klik systeem. Groot voordeel daarvan is dat je na het in elkaar zetten van de hoepel deze ook weer uit elkaar kunt halen waardoor hij minder ruimte inneemt.

Dat is wat mij betreft handig, tenzij je hem als decoratie aan je muur wilt hangen. Ik vermoed echter dat die kans bijzonder klein is :-).

Close up van een bevestigingspin op de Breaking Limits hoelahoep
Pin die je indrukt om 2 delen van de hoelahoep met elkaar te verbinden

De hoelahoep bestaat uit 6 delen. Aan het uiteinde van ieder deel zie je onder de schuimlaag een stukje RVS met een bolletje daarop uitsteken. Dat stukje RVS schuif je in het volgende deel, waarbij je het bolletje indrukt zodat hij er verder in kan schuiven.

Zorg ervoor dat het bolletje in het gaatje van het volgende deel komt te zitten zodat hij weer naar boven schiet. Op dat moment zijn de 2 delen verbonden.

Dan komen we aan bij de voor mij enige 2 mindere punten bij deze Breaking Limits hoelahoep. Grote kans dat wanneer je jouw exemplaar voor het eerst in elkaar zet, het laatste deel niet uitlijnt met de rest van de hoelahoep.

Papieren instructies voor het in elkaar zetten van de Breaking Limits hoelahoep
Bijgeleverde hoep instructies

De truc is om dit niet te forceren, maar de hoelahoep recht op de grond te zetten en met je hand op het andere uiteinde de hoelahoep indrukt (naar beneden toe). Dat geeft je genoeg ruimte om het laatste deel gemakkelijk in het andere uiteinde te schuiven.

Tweede mindere punt is het uit elkaar halen van de hoelahoep. Zodra de hoelahoep in elkaar zit, zijn de drukpunten verborgen. Het indrukken van deze punten en het uit elkaar trekken van de delen verloopt gewoon niet zo soepel. Dit wordt wat soepeler naarmate je de hoelahoep vaker uit elkaar haalt, maar super gemakkelijk en snel is het nog steeds niet. In het kliksysteem zit voor mij persoonlijk ruimte voor verfijning.

Opbergen

Zoals ik hierboven al aanhaalde is het door het kliksysteem dus mogelijk om de hoelahoep uit elkaar te halen. Daardoor zit je niet permanent met een vrolijk gekleurde schuimen cirkel van 94 cm in omtrek opgescheept :-).

De helft van een Breaking Limits hoelahoep gemonteerd
Opbergen is ook zo gepiept door de delen uit elkaar te klikken en schuiven

De 6 delen kun je daardoor los van elkaar opbergen in huis. Of je doet zoals ik en propt ze naast je knee sleeves, gewichtsriem en waterfles in je sporttas. Zo neem je ‘m makkelijk mee naar een park, sportschool of de zolder van je schoonmoeder.

In de 6 weken waarin ik de hoepel aan allerlei soorten tests en vormen van misbruik heb onderworpen heeft het kliksysteem zichzelf bewezen. Het in- en uit elkaar schuiven gaat een stuk soepeler dan toen ik de hoepel net in bezit had en het geheel werkt nog naar behoren.

Materiaalgebruik

Dan het materiaalgebruik. Daar kan ik vrij kort over zijn: het is geen raketwetenschap en het is ook geen ingewikkeld product. De hoelahoep bestaat immers al sinds de jaren ’50 (en is in het leven geroepen door de Amerikaanse studenten Richard Knerr en Arthur Melin).

De basis is goed. Onder de dubbele schuimlaag is een constructie van dik RVS (roestvrijstaal) aanwezig. Dit zorgt er voor dat de hoelahoep niet kan knikken, breken, buigen of scheuren. Diezelfde RVS basis is hol van binnen waardoor de hoelahoep gevuld en daarmee verzwaard kan worden – daarover later meer.

Close up van de Breaking Limits hoelahoep verpakking
Het dikke en zachte schuim voegt veel comfort toe

Om die RVS binnenkant heen zit dus een dubbele schuimlaag. De schuimlaag is in vergelijking met andere hoelahoepen daardoor extra dik. Dit voegt comfort en bescherming voor je lichaam toe.

Dat laatste klinkt misschien wat overdreven, vergis je echter niet. Is hoelahoepen nieuw voor je? Reken er dan maar op dat je buik, onderrug en heupen gevoelig en zelfs pijnlijk zullen zijn. Ik zal je een foto van mijn derrière na 1 week hoepen besparen. Die had zo’n beetje alle kleuren van de regenboog. Dit kan echter geen kwaad en je lichaam went hier vanzelf aan.

Zet ik de hoepel tegen andere hoepels die ik in mijn hoelahoep review heb getest af, dan is er maar 1 conclusie mogelijk: die van Breaking Limits is het meest comfortabel. Het bedrijf vermeld in de productomschrijving dat de schuimlaag drukpunten bevat. Deze zouden voor extra bescherming en een masserend gevoel moeten zorgen.

Wat ik handiger vind is dat de buitenste schuimlaag zo is ontworpen dat deze geen zweet en vocht opneemt. Daardoor trekken er geen geuren en bacteriën in die laag. Ideaal wanneer je van plan bent poedelnaakt met de hoepel om je lijf te gaan zwieren.

De hoelahoep zwaarder maken

Een zware hoelahoep heeft meerdere voordelen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een zware hoelahoep namelijk makkelijker hoelahoepen voor beginners.

Hij draait minder snel en is door zijn verhoogde gewicht makkelijker draaiend en omhoog te houden. Aan de andere kant kun je door met een zware hoelahoep snel te hoepen nog effectiever calorieën verbranden, je uithoudingsvermogen vergroten en sterkere buikspieren kweken.

Afdicht dopjes om de hoelahoep te kunnen vullen met zand of rijst
Bijgeleverde dopjes om de hoelahoep te kunnen vullen

Het fijne van het model van Breaking Limits is dat je beide kanten op kunt. Laat je de hoelahoep leeg dan weegt hij 1 hele kilo. Door de individuele delen van de hoepel te vullen met bijvoorbeeld rijst of zand kun je dit gewicht verhogen tot ongeveer maximaal 8 kg.

Het vullen kun je doen met de bijgeleverde afdicht doppen die je hierboven in de afbeelding ziet. Met die dop maak je 1 kant van 1 van de 6 hoelahoep delen dicht waardoor je deze kunt vullen. Verbind het deel met het volgende, waardoor je de rest kunt vullen.

Een makkelijk proces wat ook weer net zo gemakkelijk ongedaan kan worden gemaakt. Ga je rijst of zand gebruiken dan raad ik een (keuken)weegschaal aan zodat je weet hoeveel kilo je toevoegt.

Comfort

Dan nu voor wat mij betreft 1 van de belangrijkste punten in deze Breaking Limits hoelahoep review: het comfort. Wanneer je meerdere keren per week een half uur die hoepel om je heupen staat te zwieren wil je niet het gevoel hebben dat je met zelfkastijding bezig bent. Tenzij dat je ding is, in dat geval raad ik je aan de schuimlaag te verwijderen (die tip kreeg ik van een vriend).

In elkaar zetten van de Breaking Limits hoelahoep
De delen klik je 1 voor 1 gemakkelijk in elkaar

In de fitness hoelahoep review die eerder op Musclemeister is verschenen heb ik vele modellen fitness hoelahoep getest en met elkaar vergeleken. Ik moet eerlijk bekennen dat door de extra dikke schuimlaag op de Breaking Limits hoepel deze verreweg het meest comfortabel is.

Breaking Limits vermeld zelf dat de schuimlaag is voorzien van een kussen systeem voor extra comfort en drukpunten voor een masserend gevoel. In hoeverre dat klopt durf ik niet te zeggen en is voor mij ook moeilijk om te testen. Wat ik wel kan beamen is de mate van comfort.

Houd er wel rekening mee dat je heupen en buik gevoelig zullen zijn en je blauwe plekken zult krijgen. Dit krijg je van iedere hoelahoep en kun je niet voorkomen. Geef je lichaam 1 tot 2 weken de tijd om hier aan te wennen.

Stevigheid en levensduur

Met de stevigheid en levensduur van de Breaking Limits fitness hoelahoep zit het in de 6 weken dat ik hem in mijn bezit en (intensief) gebruikt heb wel snor.

Er zijn geen scheuren of andere gebreken in de schuimen buitenlaag ontstaan, ondanks dat de hoelahoep meerdere nachten en ook een enkele nacht in de regenachtige achtertuin heeft doorgebracht.

De Breaking Limits fitness hoelahoep inclusief doos
De Breaking Limits fitness hoelahoep met de doos..

Het kliksysteem is door het vaak in en uit elkaar halen juist soepeler geworden en houd de 6 individuele delen nog net zo goed bij elkaar als hij dat op de eerste dag deed – ongeacht of de hoepel nu verzwaard is of niet.

Door de RVS (roestvrijstalen) kern kan de hoepel tegen een stootje. Dat moet ‘ie ook wel kunnen, want zeker bij een onervaren houten hark met heupen zo soepel als een uitgedroogd stuk brood als ik valt hij vaker op de grond dan dat hij ronddraait.

Over de stevigheid en levensduur op de (hele?) lange termijn kan ik op dit moment nog niets zinnigs zeggen. De gebruikersreviews van de hoelahoep lijken er echter niet op te wijzen dat daar ook maar iets mis mee is. Ik houd deze review up to date en zal wanneer de tijd rijp is een 6 maanden update plaatsen.

Schoonmaken van de hoelahoep

Het schoonmaken van de Breaking Limits hoelahoep hoeft wat mij betreft niet zo uitgebreid als bij bijvoorbeeld lifting straps of knee sleeves.

Door de tweede buitenlaag van schuim trekken er zowel volgens de productomschrijving als mijn eigen ervaringen geen zweet en bacteriën in de hoelahoep.

Ik veeg hem met een vochtige doek af en heb hem in de 6 weken dat ik ‘m in gebruik heb 2 x met milde handzeep gewassen en aan de lucht laten drogen.

Prijs

De prijs kunnen we wat mij betreft kort over zijn: die is uitzonderlijk scherp voor de kwaliteit die je krijgt. Vergelijkbare hoelahoepen van bekende merken kennen dan ook een hoger prijskaartje.

Prijzen van 4 verschillende fitness hoelahoepen in Nederland
De prijs van de Breaking Limits hoelahoep is scherp te noemen

Natuurlijk zijn er nog goedkopere exemplaren op bijvoorbeeld Bol.com te vinden. De kans is echter groot te noemen dat de kwaliteit daarvan beduidend minder is. Daarnaast gaat het vaak om (voor mij) onbekende bedrijven.

Een van de voor mij persoonlijk grote voordelen van shoppen bij Breaking Limits is dat ik weet dat het een jonge, kleine Nederlandse onderneming met bijzonder goede recensies gaat. Is er iets mis dan weet ik dat bij hen terecht kan en dat het netjes opgelost wordt.

Gebruikersreviews

Of ik nu op het punt sta om een (relatief) goedkope fitness hoelahoep of kneiterduur squat rack te kopen: een van de eerste dingen die ik doe is checken of er gebruikersreviews zijn.

Die reviews bevatten vaak plus- en minpunten die je vanachter je beeldscherm niet kunt bedenken. Het gaat om ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan.

Zo kan iemand bijvoorbeeld schrijven dat het schuim absoluut niet tegen vorst kan, dat het loskoppelen van de hoelahoep erg moeizaam gaat of iemand huiduitslag van de gebruikte materialen heeft ervaren (dit zijn voorbeelden).

Gebruikersreview van de Breaking Limits fitness hoelahoep op Bol.com
Gebruikersreview van de hoelahoep op Bol.com

Om gebruikersreviews van de Breaking Limits hoelahoep te vinden hoef je niet ver te zoeken. Op het moment van schrijven zijn er op de webshop van Bol.com zo’n 69 recensies achtergelaten. Dat zorgt voor een gemiddelde score van 4,6 uit een maximum van 5 (!).

Het meest genoemde minpunt is het in elkaar zetten en uit elkaar van de halen van de hoelahoep door middel van het kliksysteem. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen in mijn review was ik zelf ook niet helemaal tevreden over dit systeem en vermoed ik dat Breaking Limits de hoepel op dit punt nog zou kunnen verbeteren.

Conclusie van deze Breaking Limits Hoelahoep review

Dus. Is de Breaking Limits hoelahoep je geld waard? Laat ik het kort houden: absoluut. Voor het geld zul je ontzettend veel moeite moeten doen een hoelahoep van vergelijkbare kwaliteit te vinden. Toegegeven: het kliksysteem is niet briljant en het kan een aantal keer ‘monteren en demonteren’ duren voordat het geheel wat soepeler te bedienen is.

Toch is ‘m dat vergeven, want het is voor mij het enige smetje. Ben je iemand die zijn of haar hoelahoep om de haverklap in wil klappen en op wil bergen? Dan is de Breaking Limits hoepel waarschijnlijk niet voor jou. Is dat niet het geval en ben je op zoek naar een fitness hoelahoep? Koop hem dan. Je zult er geen spijt van krijgen. Scroll verder naar onderen voor een speciale kortingscode.

Breaking Limits Hoelahoep

8.3 out of 10
€24.95
Breaking Limits fitness hoelahoep

De Breaking Limits hoelahoep is een van de betere fitness hoelahoepen op de Nederlandse markt. De hoepel combineert een dikke comfortabele schuimlaag met een eenvoudig kliksysteem, instelbaar gewicht en een erg scherp prijskaartje tot een erg aantrekkelijk totaalplaatje.

Prijs
9.5 out of 10
De hoelahoep staat scherp in de markt en is in vergelijking met de hoelahoepen van concurrenten erg goed geprijsd.
Materiaalgebruik
7.5 out of 10
Het materiaalgebruik is wat je van een hoelahoep in deze prijsklasse mag verwachten. De schuimlaag is stevig, dik en neemt geen zweet en geuren op.
Kwaliteit
8 out of 10
Met de algehele kwaliteit zit het wel snor. Na 6 weken intensief gebruik heeft het schuim wat krasjes, echter werkt alles nog zoals het zou moeten.
Stevigheid
9 out of 10
Zodra hij in elkaar geklikt is, is en blijft de hoelahoep zeer stevig. Geen probleem om deze zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.
Comfort
9 out of 10
De schuimlaag bestaat uit twee delen en is extra dik. Daardoor is dit een van de meest comfortabele hoelahoepen die ik tot nu toe getest heb.
Gebruiksgemak
6.8 out of 10
Het kliksysteem is dan wel verborgen zodra je de hoepel in elkaar hebt gezet, hij kan wat mij betreft nog wat verfijning gebruiken zodat in elkaar zetten en uit elkaar halen net wat sneller gepiept is.

Voordelen

Erg scherp prijskaartje

Bekende Nederlandse fabrikant

Score 4,6/5 onder 69+ gebruikersreviews

Instelbaar gewicht 1kg-8kg

Neemt geen zweet op

Dik schuim voor comfort

Nadelen

Kliksysteem wat onhandig

Breaking Limits kortingscode: extra korting voor Meisters

Sander van Breaking Limits heeft voor de MuscleMeister lezerts een Breaking Limits kortingscode beschikbaar gesteld. Met onderstaande kortingscode kun je door op de bovenstaande ‘Beste prijs bekijken’ knop te klikken 10% korting claimen op een bestelling.

Banner met de tekst 'Breaking Limits kortingscode'
Uitklappen voor kortingscode

Kortingscode: 0107

FAQ

Is Breaking Limits betrouwbaar?

Absoluut. Het is een nog jonge en kleine Nederlandse onderneming. Opgericht door een fitness liefhebber die een duidelijk doel voor ogen heeft. Meer informatie over de achtergrond van Breaking Limits vind je in deze review.

Brengt Breaking Limits verzendkosten in rekening?

Nee. Breaking Limits is 1 van de weinige bedrijven die ongeacht bestelbedrag geen verzendkosten in rekening brengt.

Waar vind ik een Breaking Limits kortingscode?

Het bedrijf is zo lief geweest om voor MuscleMeister lezers een speciale kortingscode beschikbaar te stellen. Je kunt in deze review de Breaking Limits kortingscode vinden.

Zijn er reviews van het bedrijf Breaking Limits?

Recensies en reviews van Breaking Limits zijn volop online te vinden. Het bedrijf scoort op meerdere platformen zoals Bol.com, Trustpilot en Google Maps ontzettend goed. Meer informatie daarover vind je hier in deze review.

Plaats een reactie